První setkání s Odborníkem na příjmu se blíží

Vydáno: 2 minuty čtení

Spustili jsme novou službu Odborník na příjmu. Služba je založená na aktivním přístupu předplatitelů, kteří se chtějí zeptat na nové postupy, ověřit správnost těch vlastních apod. Máte možnost zkusit položit dotaz a setkat se s námi naživo 24. 4. 2024.

O co se jedná

Na dosavadních webinářích účastníci oceňovali možnost položit lektorovi dotaz. Někdy však nebyl čas zodpovědět podrobně všechny otázky. Odborník na příjmu proto bude k dispozici právě pro zájemce o osobní setkání a zodpovězení dotazů v prostředí MS Teams. Obsah setkání do značné míry určují právě uživatelé díky svým dotazům.

Jak setkání probíhá

  • Zájemce o setkání s odborníkem se přihlásí na stránce s pozvánkou na konkrétní setkání
  • Dotazy je možné (ba nutné) položit předem, aby si odborník mohl odpověď promyslet. Na základě dotazů pak také připraví kátké úvodní vysvětlení společné všem zúčastněným.
  • Aby na to měl čas, pokládání dotazů bude vždy 48 hodin před setkáním s odborníkem uzavřeno.
  • Půl hodiny před začátkem setkání obdrží přihlášení uživatelé e-mail s odkazem do MS Teams.

Služba je součástí předplatného Práce a mzda Komplet, uživatelé s nižším předplatným si je mohou navýšit prostřednictvím odkazu přímo na stránce Odborník na příjmu.

První setkání k novele zákoníku práce

Jako první se uskuteční setkání s Mgr. Veronikou Odrobinovou na téma Praxe po novele zákoníku práce. Zájemci se mohou hlásit již nyní a hned po přihlášení na stejné stránce položit i dotaz. Těšíme se na setkání 24. dubna.